Bordlamper

Post image for VP Wire bordlampe af Verner Panton

VP Wire bordlampe af Verner Panton

by Jesper Petersen on 23/02/2013

Denne ikoniske bordlampe er designet af danske Verner Panton, den er fremstillet som en cylindrisk trådbunden ramme, som udvides til en slags halvkugle øverst og mest af alt, ligner den en god gammeldags elpære. [Læs mere…]

{ 0 comments }

Thumbnail image for Panthella bordlampe af Verner Panton

Panthella bordlampe af Verner Panton

26 October 2012

Panthella er en af Verner Pantons absolut mest kendte værker, lampen blev designet i1971 og Pantons krav til designet var at både fod og skærm skulle virke som en lysreflektor. Og det lykkedes ham, naturligvis.

Læs hele artiklen →
Thumbnail image for PH 4/3 bordlampe

PH 4/3 bordlampe

11 June 2012

Den velkendte og flotte PH 4/3 Bord er en af de mest populære PH bordlamper. Denne flotte PH bordlampe blev lanceret i 1966 i den nuværende form. PH bordlampen er yderst harmonisk og kan ses på mange skriveborde i hele verden. Denne PH bordlampe er til forskel fra af de øvrige PH bordlamper fremstillet af […]

Læs hele artiklen →
Thumbnail image for PH 2/1 bordlampe

PH 2/1 bordlampe

7 June 2012

PH 2/1 Bord er den nyeste model i PH 2/1 familien. Bordlampen er en flot lille lampe, som pynter overalt. Konstruktionen er gennemtænkt. Designet er langtidsholdbart. Form og funktion går op i en højere enhed.

Læs hele artiklen →
Thumbnail image for PH 3/2 bordlampe

PH 3/2 bordlampe

6 June 2012

Du får det karakteristiske PH design med denne PH 3/2 bordlampe. Lampen er udført med PH’s smukke og effektive 3-skærms system.

Læs hele artiklen →